Penghantaran Pantas

 
  1. Pasukan operasi kami mengambil berat tentang tempahan dan pembelian yang dilakukan oleh anda. Setiap kotak yang mengandungi
  2. Kami telah pastikan bahawa Perlashine Kapsul Mutiara mempunyai 30 biji Kapsul Mutiara asli dan setiap botol dibungkus rapi bersama kotak dan label Perlashine yang sah.
  3. Setiap kotak mempunyai hologram yang ditempah khas untuk memberi jaminan bahawa setiap bungkusan yang dijual adalah sah dan selamat digunakan.
  4. Setiap tempahan dan pembelian akan dihantar pada hari yang sama bagi membina kepercayaan para pelanggan terhadap Perlashine Kapsul Mutiara.
  5. Anda akan menerima tracking number bagi setiap item yang ditempah dan dibeli dari kami melalui email.
  6. Merujuk kepada pihak kurier yang kami gunakan, ada kalanya tracking number yang diberikan adalah tepat namun tidak didaftarkan masuk ke dalam sistem atas sebab sebab tertentu.
  7. Jika tiba hari ketiga dan tracking number masih tidak boleh dikesan, sila hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan Perlashine Kapsul Mutiara.
  8. Dengan kerjasama pihak kurier, barangan yang dihantar akan tiba dalam masa 3 ke 5 hari bergantung kepada hari anda membeli. Jadi, jangan runsing mengenai penghantaran. Serahkan kepada kami!