Dengan membeli PERLASHINE® Kapsul Mutiara, anda dilindungi dengan

30 Hari Jaminan Wang Dikembalikan

Tiada Risiko Untuk Anda


Dapatkan PERLASHINE® Kapsul Mutiara anda dengan yakin!

PERLASHINE® Kapsul Mutiara hanyalah RM 3.33 sehari - Murah!

Jadi, dapatkan selagi stok masih ada!

Tiada risiko langsung jika anda mencuba harini!

Jika anda tidak nampak apa-apa perubahan langsung selama 30 hari ketika menggunakan PERLASHINE® Kapsul Mutiara, anda dilindungi dengan jaminan kami!

Polisi Pemulangan Produk


Jaminan Perlashine Kapsul Mutiara: Perlashine berusaha untuk memastikan anda benar-benar berpuas hati dan itulah sebabnya kami menawarkan jaminan pulangan wang dalam tempoh 30 hari. Jika pada bila-bila masa anda membuat keputusan bahawa Perlashine tidak berkesan langsung, ingatlah bahawa anda dilindungi oleh standard 100% jaminan pemulangan wang.

Hanya hantarkan botol kosong dan kami akan membayar balik jumlah wang ringgit yang digunakan kepada anda, tanpa ada soalan yang ditanya. Jika selepas 30 hari penggunaan, anda tidak berpuas hati dan ingin bayaran balik, inilah yang anda perlu dilakukan:

1) Hubungi pasukan Perlashine di talian +6013-235 8717 atau emel ke [email protected] pada hari Isnin hingga Jumaat antara jam 9:00 pagi dan 5:00 petang. Kami dengan senang hati akan menyediakan anda dengan alamat kami supaya tidak membuang masa dan tenaga anda. Ini adalah satu proses yang mudah dan telus.

2) Pulangkan botol kosong, invois Perlashine Kapsul Mutiara yang diterima dan nombor pengesahan yang telah diberikan kepada anda.

3) Ia adalah tanggungjawab anda untuk membayar bayaran pos kembali dan kami mengesyorkan anda memberikan nombor pengesanan bertujuan sebagai pengesahan. Nota: Kami mesti menerima botol dalam masa 30 hari dari tarikh pembelian asal untuk bayaran balik yang sah.

4) Kami akan membayar balik keseluruhan pesanan anda, namun tidak termasuk kos penghantaran, dan semua botol yang dibeli berjaya dikembalikan.

5) Polisi pemulangan ini hanya sah untuk pembelian 2 unit Perlashine Kapsul Mutiara ke atas dan dalam tempoh 30 hari dari pembelian sahaja. Jika anda sudah membuka Perlashine Kapsul Mutiara yang kedua, jaminan ini akan terbatal.

6) Kami tidak membenarkan jualan semula produk Perlashine jadi botol kosong akan dikembalikan hanya selepas masa yang mencukupi untuk pelanggan menggunakan Perlashine seperti yang diarahkan.

Garis panduan ini diwujudkan untuk memastikan anda berpuas hati dan pada masa yang sama memastikan kami dapat menyediakan produk yang berkualiti kepada pelangganuntuk hari yang akan datang. Wang anda tidak akan dikembalikansekiranya anda tidak mematuhi syarat yang diberikan.

Selepas mematuhi terma dan syarat di atas, sila berikan masa yang mencukupi untuk penghantaran, kawalan kualiti, dan komunikasi dengan syarikat kad kredit atau bank-bank yang anda gunakan.